Linkuri utile:
Pagina Facebook
Pagina Facebook
Pagina Facebook
Pagina Facebook
Pagina Facebook
FB: IT&C
FB: IT&C
FB: Anunțuri
FB: Caterincă
FB: Comerț

Mereni, Constanța, România

   Mereni este satul de reşedinţă al comunei cu acelaşi nume din judeţul Constanţa, Dobrogea, România (44o2'1''N 28o22'54''E). Se află în partea central-sudică a judeţului, în Podişul Cobadin. La recensământul din 2002 avea o populaţie de 1246 locuitori..

   Comuna Mereni este formată din satele Ciobăniţa, Mereni (reşedinţa), Miriştea şi Osmancea.

   Conform recensământului efectuat în 2011, populaţia comunei Mereni se ridică la 2.227 de locuitori, în creştere faţă de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 2.179 de locuitori. Majoritatea locuitorilor sunt români (85,59%). Principalele minorităţi sunt cele de tătari (7,86%) şi romi (1,17%). Pentru 5,03% din populaţie, apartenenţa etnică nu este cunoscută.

   Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt ortodocşi (85,59%), cu o minoritate de musulmani (8,62%). Pentru 5,03% din populaţie, nu este cunoscută apartenenţa confesională.

   Dacă cineva dorește să cumpere vreo casă în Mereni, să studieze mai întâi imaginile de mai jos, apoi să se gândească bine, bine de tot. Primarul Gheorghe Chiriac (USL) este ales din 2000. Nu am idee dacă tot el o fi ieșit la ultimele alegeri. Jumătate din comună are drumurile praf, vedeți pozele de mai jos.

   Primăria Mereni un călduros bun venit, ne anunță un indicator plasat strategic lângă niște gropane babane. Îți vine să faci cale-ntoarsă, dar trebuie să treci iar prin gropile din Osmancea și Ciobănița.
Mereni pe hartă

Foto: În Mereni, venind dinspre Osmancea.


loading...


   Dacă populația era mai numeroasă, ar fi fost o idee bună de business în zonă: magazin de piese auto.
   Există totuși și servicii de calitate, nu?
Mereni este pe Facebook

Grupul de dicuții de pe FacebookPagina Facebook
Grupul de dicuții de pe Facebook
Pagina Facebook
Grupul de dicuții de pe Facebook