loading...
 
 
 


Articolul precedent Articolul următor

Vreau să descarc un clip video de pe youtube Trecându-mi prin mână foarte multe calculatoare, am observat că lumea descarcă fel de fel de programe de tipul "youtube downloader". Partea tristă e că acele programe conțin viruși, troieni și malware în 99% din cazuri. Ce e de făcut? În trecut foloseam un browser, Maxthon, căruia îi dădeam un rclick iar el îmi afișa un meniu drăguț cu "save video". A dispărut această facilitate, am renunțat la Maxthon. Apoi am descoperit în Linux un alt browser, Midori, care afișa un meniu similar dacă insistam cu rclick. Din păcate Maxthon nu afișa meniul ăla la toate clipurile. Ah, și nu toată lumea știe ce e aia Linux.

  Astăzi vă arăt un site care știe să descarce clipuri de pe youtube, www.clipconverter.cc, fără să mai fie nevoie să instalați alte programe pe calculator.

 Să zicem că vreau să descarc un serial, https://www.youtube.com/watch?v=mvFOIxdl4PQ (în epoca glorioasă de tristă amintire, la Televiziunea Română aveam parte de multă propagandă. Printre picături, au scăpat câteva seriale cehoslovace: Arabela, Arabela se întoarce, Vizitatorii, care mi-au plăcut mult la vremea respectivă. M-am uitat cu ăia mici la Arabela, le place și lor.) Copiez linkul din browser:

Captură de ecran


 Și îl pastez pe ClipConverter:

Captură de ecran


 Dau click pe Continue:

Captură de ecran


 Programul analizează clipul și îmi dă opțiuni de descărcare. Aleg ce-mi place, apoi Start:

Captură de ecran


 Programul se gândește:

Captură de ecran


 Și-mi afișează magicul buton Download.

Captură de ecran
 În cazul în care aveam nevoie doar de coloana sonoră (vreau numai melodia de la un videoclip, să o pot asculta în mașină, de exemplu), în loc de Download aleg formatul MP3, apoi Continue:

Captură de ecran


 Mai pot alege și alte opțiuni, de pildă să nu salvez clipul chiar de la început... poate e vreo pauză mai mare până începe melodia, sau poate e vreun generic enervant introdus de cel care a creat videoclipul. Sau ID3 v2 Tags, ca să-mi afișeze playerul din mașină cine zdrăngăne la pianul ăla...

Captură de ecran
 Super, după ce am scris cele de mai sus, am constatat că se poate selecta și limba Română.

Captură de ecran


 Și ne zice așa:

"ClipConverter este o aplicaţie gratuită de conversie media online, care îţi permite să converteşti aproape orice URL audio sau video în mai multe formate. Pentru moment, serviciile oferite sunt: Download Direct, YouTube(HQ şi HD), Google Video, Sevenload, MzSpace, Dailymotion (HQ), Vimeo (HQ), Metacafe, MyVideo, YouPorn, Pornhub, Veoh. Acest converter gratuit şi rapid îţi permite să urmăreşti orice video favorit de pe YouTube pe telefonul tău mobil, PSP, iPhone sau aproape orice alt dispozitiv.

Cum să converteşti un video de pe YouTube:
1. Copiază URL-ul YouTube în 'URL Media' şi apasă pe Continuă.
2. Alege formatul şi opţiunile pentru conversie. Opţiunile standard sunt bune pentru aproape toate video-urile.
3. Apasă pe butonul 'Start' de mai jos pentru a începe conversia.
4. Conversia poate dura câteva minute. După ce conversia a fost terminată poţi descărca fişierul convertit."
Articolul precedent Articolul următorCalculator ieftin, deja instalat cu Windows și Linux!

Calculator ieftin, deja instalat cu Windows și Linux!
 
YOTTA este și pe Facebook
 
 1279