loading...
 
 
 


Articolul precedent Articolul următor

Sentimente care-ți dau putere


trimis de A Există cel mai cunoscut sentiment, cel care-ți dă senzația că poți muta munții din loc, iubirea.

 Marea problemă este atunci când celălalt abuzează și-și cam bate joc de tine. Te apucă un soi de sfârșeală, nu mai poți face nimic, scade tensiunea, ai palpitații, ce mai, nasol de tot. Dacă persoana este pe Facebook (sau un alt serviciu de acest tip), stai ca prostul și-l păzești, să vezi când intră, dacă-ți scrie...

 Și observi că scrie.. dar nu ție, publică alte minuni sau răspunde la comentariile altora... Și tu stai și aștepți, palpitațiile cresc în intensitate, nu te mai poți concentra, nu mai poți sta în picioare...

 O întrebi despre ce este vorba... zice că nu a văzut că ești online. Îi spui ce simți, ea-și cere iertare. Dar nu e prima oară... Se întâmplă de luni bune. A doua zi este la fel ca înainte.

/


 Eeeee, dar vine o zi în care realizezi că tot acest chin este destul! Eventual îți mai scrie vreo chestie care te lămurește că tot ce zice celălalt că simte pentru tine... este de fapt o mare minciună!

 Și atunci îți trece brusc iubirea. Te simți eliberat de o mare povară. Probabil vei putea dormi mai bine, nu mai păzești Facebook-ul. Nu te mai gândești ce dor îți e de ea, cum ai lua-o în brațe, ci îți aduci aminte de toate chestiile nasoale pe care ți le-a făcut.


 Există și posibilitatea ca, simțindu-te înșelat, marea iubire să se transforme în ură. Și atunci să vezi ce puternic redevii. Poți muta munții din loc!

Later edit 25.09.2016:

 Și posibilitatea a devenit certitudine. Ființa care spunea că te iubește te anunță că are iubit! Ba-ți trimite și dovezi!
 Iar ăla recunoaște că iubea o altă fată (care fată s-a măritat și s-a cărat) dar acum o iubește pe ea... Brusc realizezi că fata pe care o iubeai e și ... (vă las pe voi sa continuați).
Articolul precedent Articolul următorCalculator ieftin, deja instalat cu Windows și Linux!

Calculator ieftin, deja instalat cu Windows și Linux!
 
YOTTA este și pe Facebook
 
 1285